Referenties

Visie en verantwoordelijkheid zijn de eerste dingen waar ik bij Will aan denk. Hoe stel je de klant centraal? Hoe stuur je hierop? Hoe meet je de resultaten?
Samen met Will heb ik vorm gegeven aan de realisatie van goede stuur en operationele rapportages. Hierbij heb ik een grote mate van vertrouwen ervaren. Vertrouwen en aansturing op eigen verantwoordelijkheid kenmerken Will dan ook als manager. 
De kennis en visie van Will gaat verder dan het hypotheken / bijzonder beheer domein. Will heeft een duidelijke visie over verbetering van processen. Processen die zich voordoen in iedere organisatie die met consumenten te maken hebben. Geef Will een opdracht, mandaat en zet een paar professionals in zijn team. Mooie resultaten zullen het gevolg zijn.

Irma De Bruijn, Reporting specialist Credit Management

 

De afgelopen anderhalf jaar heb ik met Will samengewerkt in zijn rol als manager hypotheken en als gedelegeerd opdrachtgever voor een complexe migratie. Ik heb hem leren kennen als rots in de branding, iemand die rust en overzicht bewaart en van nature sterk is in ‘upstream’ denken. Tegelijkertijd heb ik Will ervaren als pragmatisch en besluitvaardig als de situatie daar om vraagt. Bijzonder is dat hij voor die besluiten daadwerkelijk zoveel mogelijk verantwoordelijkheid geeft aan zijn team; hij is voor mij een groot voorbeeld in dienend leiderschap.

Jarno Overmars, Business consultant

 

Als Programma manager van een complex Hypotheken migratietraject heb ik Will leren kennen als een inspirerende manager Hypotheken die daadwerkelijk zijn mensen laat groeien naar een high performance presteren. Zijn kennis van Hypotheken is bewonderenswaardig. Zijn klantgerichtheid is verfrissend en oprecht. Kwaliteiten die in dit project goed van pas kwamen gezien de complexiteit en het groot aantal stakeholders en hun belangen. Will heeft in belangrijke mate bij gedragen aan het succes van het project. Ten slotte is het gewoon een prettig mens om mee samen te werken die graag zijn ervaringen deelt.

Piet Werk, Programma manager

 

Will Keuren heeft alle kwaliteiten om als interim manager een CEO rol in een kleine tot middelgrote organisatie te vervullen. Hij is een echte people manager en besteedt binnen de organisatie veel aandacht aan draagvlak voor de strategie en de veranderingen, ook al kan dit wel eens ten koste van de snelheid gaan

Ronald van Lier, CEO Ditzo

Een manager die motiveert, inspireert en stimuleert. Ons beter laat presteren, omdat hij het beste in ons naar boven haalt

Medewerkers Midoffice Achmea Hypotheekbank
 

De opdracht was 'de winkel open houden'. Will heeft echter veel meer betekent voor PoliService. Will is zich heel bewust van wat verandering met mensen doet en hij is zorgvuldig in zijn communicatie. Dit resulteert in een groot draagvlak. Will weet met zijn humor mensen te blijven boeien.  Will is een zeer gedreven en toegewijde collega. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid vanaf dag één. Hij is helder in zijn communicatie en hij heeft een visie. Will heeft daarbij een grote drang om medewerkers inzicht te geven in hun eigen gedrag en handelen. Dit heeft niet alleen bijgedragen aan een betere samenwerking (zowel intern als extern) maar dit heeft mensen ook inzicht gegeven in hun kwaliteiten.

Roos van der Vuurst, Manager Operations Poliservice, Fortis ASR

De afgelopen jaren heb ik Will leren kennen als een manager die het maximale uit mensen weet te halen. In een sterk veranderende omgeving komt hij het best tot zijn recht. Hij behoud het overzicht en kijkt naast zijn opdracht kritisch mee met de omgeving waarin hij werkzaam is. Als mens is hij pretig om mee samen te werken en zal altijd de helpende hand bieden door coachend op te treden.
 
Arno Wijnen, Teammanager a.i. Florius / ABNAMRO Hypothekengroep

 

 Opdrachten uitgevoerd voor: