Referenties

Will is een echte People Manager. Hij heeft de kracht om het maximale in mensen naar boven te halen door de juiste snaren te raken. Daarbij is hij resultaatgericht en strategisch erg sterk onderlegd. Fijne, eerlijke man om mee samen te werken!!
 
Iris van Stokkum, eigenaar Otter trainingen

 

Als ik kijk naar de opdracht en het resultaat dan heb je aardig wat weggezet. Jouw bijzondere toegevoegde waarde heeft voor mij sterk gelegen op het intensief begeleiden van en het bewerkstelligen van cultuur/attitude verandering bij de gehele club medewerkers van het IHB. Jouw rol in het team was motiverend, inspirerend en docerend! Jouw coachende waarde richting individuele medewerkers straalde positieve kracht uit. Ik heb medewerkers echt zien groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

Danny de Klerk, Teamleider Hypotheeksupport
 

Will Keuren heeft alle kwaliteiten om als interim manager een CEO rol in een kleine tot middelgrote organisatie te vervullen. Hij is een echte people manager en besteed binnen de organisatie veel aandacht aan draagvlak voor de strategie en de veranderingen, ook al kan dit wel eens ten koste van de snelheid gaan

Ronald van Lier, CEO Ditzo

Een manager die motiveert, inspireert en stimuleert. Ons beter laat presteren, omdat hij het beste in ons naar boven haalt

Medewerkers Midoffice Achmea Hypotheekbank
 

De opdracht was 'de winkel open houden'. Will heeft echter veel meer betekent voor PoliService. Will is zich heel bewust van wat verandering met mensen doet en hij is zorgvuldig in zijn communicatie. Dit resulteert in een groot draagvlak. Will weet met zijn humor mensen te blijven boeien.  Will is een zeer gedreven en toegewijde collega. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid vanaf dag één. Hij is helder in zijn communicatie en hij heeft een visie. Will heeft daarbij een grote drang om medewerkers inzicht te geven in hun eigen gedrag en handelen. Dit heeft niet alleen bijgedragen aan een betere samenwerking (zowel intern als extern) maar dit heeft mensen ook inzicht gegeven in hun kwaliteiten.

Roos van der Vuurst, Manager Operations Poliservice, Fortis ASR

De afgelopen jaren heb ik Will leren kennen als een manager die het maximale uit mensen weet te halen. In een sterk veranderende omgeving komt hij het best tot zijn recht. Hij behoud het overzicht en kijkt naast zijn opdracht kritisch mee met de omgeving waarin hij werkzaam is. Als mens is hij pretig om mee samen te werken en zal altijd de helpende hand bieden door coachend op te treden.
 
Arno Wijnen, Teammanager a.i. Florius / ABNAMRO Hypothekengroep

 

 Opdrachten uitgevoerd voor: